ОСТАННІ НОВИНИ

Львів профінансує чотирьох українських виробників дронів

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада фінансово підтримає перших чотирьох вітчизняних виробників безпілотників. Кожен із них отримає до 1 млн грн. Про це повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

Для фінансової підтримки українських виробників дронів у мерії Львова діють спеціальні ваучери. Їх запровадили для різного виду бізнесу невдовзі після початку повномасштабної війни.

Зауважимо, що фінансову підтримку із бюджету Львова можуть отримати ті підприємці, які пройдуть конкурс. Днями спеціальна комісія у міськраді погодила перелік переможців на ваучер щодо виробництва безпілотних літальних апаратів, а 14 листопада відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

«Перших чотири українських виробники БПЛА отримають допомогу від Львівської міської ради. Сума гранту – до 1 млн грн кожному. Така підтримка здійснюється в межах загальноміської програми, прийнятої на сесії Львівської міської ради. Більше деталей не буде», – зауважив Андрій Москаленко.

Тепер всі нюанси слід узгодити з військовою частиною, яка отримає ці безпілотники, а вже опісля стартує саме виробництво.

Нагадаємо, у Львові демобілізований військовий завдяки бізнес-ваучеру від мерії відкрив власний реабілітаційний кабінет. Всі деталі щодо різновидів ваучерів та як подати заявку, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *