ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський заявив, що росіяни зібльшили кількість штурмів

Ольга Денисяка

|

На щоденному селекторі президенту Володимиру Зеленському доповіли про збільшення кількості ворожих штурмів на фронті. Про це Зеленський повідомив у соцмережах.

«Щоденний селектор. Звіти розвідок, графіки постачання боєприпасів, ракет, техніки. Зведення з фронту. Військові доповіли про збільшення кількості ворожих штурмів: Авдіївка, Купʼянськ, Донецький напрямок. Вдячний нашим воїнам, які тримають позиції та не припиняють наступальні операції», – йдеться в повідомленні.

За інформацією президента, ворог продовжує обстрілювати Херсон. Рішенням минулої Ставки суттєво підкріпили тамтешні оборонні спроможності в розвідці, контрбатарейній, радіоелектронній боротьбі та ППО.  

МВС доповіло про ліквідацію наслідків нічних обстрілів. Також військові постійно аналізують зміни ворожих тактик застосування БПЛА і вносять корективи в роботу нашої ППО.

«Працює «зерновий коридор». Нині долаємо позначку в 4 мільйони тонн вантажів і зберігаємо позитивну динаміку», – додав Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *