ОСТАННІ НОВИНИ

Польські перевізники відмовились розблокувати кордон після переговорів з Україною

Ольга Денисяка

|

Представники польських автоперевізників, які блокують кордон з Україною, заявили, що останні переговори з українськими урядовцями не змогли покласти край суперечці. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на The Guardian.

У понеділок, 13 листопада, деякі з польських перевізників зустрілися з представниками українського та польського урядів.

«Ми не досягли домовленостей. Українська сторона не бере до уваги наші вимоги», – сказав організатор протесту в прикордонному місті Дорогуськ Рафал Меклер.

Нагадаємо, що після часткової лібералізації міжнародних перевезень між Україною та країнами ЄС польські перевізники анонсували двомісячний страйк на українському кордону, що передбачає перекритя усіх в’їздів для вантажівок.

6 листопада польські перевізники розпочали проведення акції щодо блокування проїзду вантажівок через польсько-український кордон. У той же час перевізники не блокують проїзд легковиків, автобусів, транспорт з гуманітарною допомогою, паливом та небезпечним вантажем. Згодом стало відомо про три ключові вимоги польських перевізників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *