ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони розпочало проєкт рекрутингу до ЗСУ

Ольга Денисяка

|

Міністерство оборони України розпочинає проєкт з рекрутингу до Збройних Сил України.  Відповідний договір підписали заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв. Про це йдеться в повідомленні Міноборони.

Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно.

«Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. В найближчий час в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями», – наголосила Наталія Калмикова.

У свою чергу, Владислав Грезєв зауважив, що компанія Lobby X має великий досвід у пошуку кадрів для Збройних Сил України. «Армії потрібні люди різних професій –  від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили», – говорить він. 

Міноборони веде переговори з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Нагадаємо, міністр оборони Рустем Умєров підписав наказ про затвердження Концепції військової кадрової політики до 2028 року. Документ визначає стратегічне бачення розвитку військової кадрової політики у сфері оборони впродовж наступних п’яти років – як під час дії воєнного стану, так і у мирний час.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *