ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вперше поховали невідомого солдата ЗСУ

Маркіян Рой

|

У суботу, 11 листопада, Львів прощався із трьома військовослужбовцями. Серед них – невідомий воїн ЗСУ, який захищав Україну від російських окупантів ціною власного життя. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, львівська громада вперше попрощалася із невідомим воїном Збройних Сил. Ймовірно він загинув 3 квітня 2022 року у боях за Попасну, що на Луганщині. До Львова тіло героя прибуло у червні 2022 року.

«На жаль, встановити особу загиблого так і не вдалося. Його взірець ДНК збережено. Якщо знайдуться родичі – тіло Захисника буде перепоховане під власним іменем на Личаківському цвинтарі», – йдеться в повідомленні.

Андрій Кирич, 80-та окрема десантно-штурмова бригада, цього року, вже мобілізованим, чоловік розписався. Минулого року його дружина поховала на Личаківському цвинтарі рідного брата, який загинув в Маріуполі. Дружина попросила, аби Невідомого Воїна поховали поряд з її чоловіком, аби вона могла доглядати і за його могилою – допоки не знайдуться його рідні.

Андрій Сліпець, 128-ма окрема гірсько-штурмова бригада, львів’янин, один із 19 військовослужбовців, які загинули 3 листопада внаслідок ворожої атаки під час нагородження на честь дня ракетних військ на Запоріжжі. У чоловіка залишилась 10-річна донька.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *