ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові понад 50 песиків та котиків шукають нових господарів

Маркіян Рой

|

Львів’ян запрошують прихистити улюбленця з ЛКП «Лев». Понад 50 собак та котів шукають нових господарів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Прихистити котика чи собачку може кожен. Для цього слід звернутись за адресою – вул. Промислова, 56. Як наголошують в ЛКП «Лев», новим господарям готові надати всю потрібну інформацію та проконсультувати щодо важливих аспектів догляду за новим улюбленцем.

«Ми дуже вдячні всім та кожному, хто приходить до нас в ЛКП та бере собі улюбленця в родину! Адже всі наші тваринки з нелегкою долею, та кожен з них зазнав всіх труднощів вуличного життя. І ми щиро радіємо з кожним нашим підопічним, якому пощастило знайти дім. Тому друзі, ми та наші хвостики чекаємо вас, адже зараз понад 50 наших мешканців шукають добрі руки та теплі домівки», – закликають в ЛКП «Лев».

Також на підприємстві працює кінолог, який займається адаптацією та соціалізацією відловлених собак, навчає усіх секретів поводження з тваринами, а також надає рекомендації новим господарям при прилаштуванні чотирилапих з ЛКП «Лев».

Якщо ви хочете прилаштувати чотирилапих, приходьте в Центр за адресою на вул. Промислову, 56. Контактний телефон – 068 535 45 45.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *