ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепу оголосили підозру у вчиненні смертельної ДТП

Наталя Дуляба

|

Чинному народному депутату оголосили підозру у скоєнні на Житомирщині ДТП, в якій загинула 18-річна пішоходка. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

Імені нардепа правоохоронці не розголошують, однак за даними ЗМІ йдеться про депутата від «Батьківщини» Андрія Ніколаєнка.

Слідство встановило, що аварія сталась вранці 3 листопада, орієнтовно о 10:00 біля села Березівка Житомирської області. Тут на трасі Київ – Чоп під колесами авто загинула 18-річна пішоходка.

Встановлено, що пішоходку, яка переходила проїзну частину, збив автомобіль Mercedes-Benz GLE, за кермом якого перебував 44-річний народний депутат України. Від отриманих травм дівчина загинула на місці.

«За попередніми даними, народний обранець, порушуючи Правила дорожнього руху, перевищив дозволену максимальну швидкість руху», – йдеться у повідомленні.

Народному обранцю оголосили підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілої).

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *