ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп на смерть збив пішоходку на Житомирщині, – поліція

Наталя Дуляба

|

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області 44-річний нардеп на автомобілі Mercedes-Benz GLE збив пішоходку, вона не вижила. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції України.

Імені депутата поліцейські не називають. Водночас за даними джерел Української правди, йдеться про нардепа від «Батьківщини» Андрія Ніколаєнка. У момент аварії у салоні перебувала також його дружина.

За версією слідства, ДТП сталась у п’ятницю вранці, 3 листопада, орієнтовно о 09:45 у селі Березівка Житомирського району. Тут на трасі Київ – Чоп під колесами авто загинула 18-річна пішоходка.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, 44-річний водій автомобіля Mercedes-Benz GLE, рухаючись у напрямку Чопа у крайній лівій смузі руху, збив пішоходку. Внаслідок наїзду 18-річна дівчина загинула на місці.

Водночас встановлено, що водій є народним депутатом України, мешканець Київщини. На місце викликали детективів Державного бюро розслідувань.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі призначено низку експертиз, триває розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *