ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у росіян конфіскували землі на 25 млн грн

Ольга Денисяка

|

У власність держави передадуть 2 га землі, якою володів громадянин рф на Львівщині. Вартість ділянки становить 4,4 млн грн. Загалом від початку року у росіян конфіскували 15 земельних ділянок на Львівщині на 25 млн грн. Про це повідомили в СБУ Львівщини.

«З метою недопущення незаконного володіння землями України конфісковано 4 ділянки, які належали громадянину країни-агресора.  Мова йде про 2 га землі сільськогосподарського призначення, що  розташована в Дрогобицькому районі», – йдеться в повідомленні. 

Ринкова вартість наділів становить 4,4 млн грн. За даними СБУ, власником  ділянок є росіянин, який отримав їх у спадок. Також встановлено, що незаконно володіючи земельними наділами, чоловік ще й здавав їх  в оренду.

Правоохоронці вже зібрали пакет документів, які унеможливлюють право громадянина росії володіти вказаними землями. Суд задовільнив позов щодо конфіскації цих об’єктів нерухомого майна, тепер наділи буде передано у власність держави.

Впродовж року на Львівщині конфіскували вже 15 земельних ділянок вартістю майже 25 млн грн, які перебували у власності громадян рф.

Нагадаємо, нещодавно у громадян Росії конфіскували понад 4 га землі у туристично привабливих районах Львівщини. Їхню вартість оцінюють більш ніж у 10 млн грн.

Ще 4,3 га землі конфіскували у росіян на Стрийщині та Червоноградщині, 3 га – на Золочівщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *