ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті оголосили триденну жалобу за воїнами 128-ї бригади

Ольга Денисяка

|

У Закарпатській області оголосили триденну жалобу за загиблими під час російського ракетного удару на Запоріжжі воїнами 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Про це повідомив начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита.

«В районі виконання бойових завдань трагічно загинули наші побратими, воїни 128-ї ОГШБр, які ціною власного життя захищали незалежність України від окупантів. 6 листопада на території Закарпаття оголошено триденну загальнообласну жалобу, будуть приспущені державні прапори, щоранку о 9:00 вшановуємо пам’ять воїнів хвилиною мовчання, у храмах різних конфесій області відбудуться богослужіння», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 листопада в Запорізькій області війська РФ вдарили ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128 окремої гірничо-штурмової бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також є поранені.

Міністр оборони Рустем Умєров доручив «провести повну перевірку за фактом цієї трагедії». Командування 128-ї бригади із заявами щодо трагедії не виступало.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *