ОСТАННІ НОВИНИ

Удар по «Новій пошті» на Харківщині: у лікарні помер ще один постраждалий

Маркіян Рой

|

У лікарні помер ще один постраждалий внаслідок ракетного удару росії по терміналу «Нової пошти» на Харківщині. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

«На жаль, сьогодні вранці у лікарні помер 29-річний чоловік, який був поранений 21 жовтня внаслідок ракетного удару окупантів по терміналу «Нової пошти», – йдеться у повідомленні.

Станом на зараз вже відомо про 8 загиблих та 15 поранених.  Слідство триває.

«Євген майже два тижні боровся за життя. Його госпіталізували з важкими пораненнями та одразу підключили до апарату ШВЛ. Через декілька днів його стан покращився, він навіть пробував ставати на ноги. Проте в одну ніч легені перестали дихати та Євгена ввели в медикаментозний сон, з якого він вже не вийшов. Йому було 29», – повідомили у «Новій Пошті».

За даними правоохоронців, 21 жовтня близько 22:15 російські окупанти  здійснили ракетний удар по терміналу «Нової пошти» у селі Коротич, що відразу біля Харкова.

Попередньо встановлено, що ворог випустив дві ракети С-300 з території Бєлгородської області РФ. Як відомо, ракети цього типу не здатна збивати українська система ППО.

Спочатку було відомо про 6 загиблих та 14 поранених, згодом кількість поранених зросла до 16 осіб. Усі постраждалі – працівники підприємства.

Сам термінал майже повністю зруйнований, пошкоджено вантажні автомобілі.

30 жовтня стало відомо, що через дев’ять днів після ракетного удару Росії по терміналу «Нової пошти» біля Харкова у лікарні помер ще один працівник – 25-річний Максим Єфременко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *