ОСТАННІ НОВИНИ

Винуватцю масштабної аварії біля Борислава, у якій загинули троє людей, винесли вирок

Наталя Дуляба

|

21-річному мешканцю Борислава, який, їдучи за кермом у стані наркотичного й алкогольного сп’яніння, і без водійських прав, скоїв масштабну смертельну ДТП, суд призначив 12 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про масштабну аварію, яка сталась на День Незалежності у 2021 році у селі Попеля, що біля Борислава. 24 серпня близько 23:00 тут водій Volkswagen Passat, на той момент 19-річний бориславець, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з таксі.

Доведено, що обвинувачений не мав водійських прав та в момент ДТП перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Внаслідок аварії загинули троє людей із зустрічного авто: 40-річний водій та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років. Ще шестеро пасажирів потрапили до лікарні.

Суд визнав хлопця винним за ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, що спричинило загибель кількох людей).

Йому призначили покарання у вигляді 12 років тюрми, а також на 10 років позбавили права керування транспортними засобами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *