ОСТАННІ НОВИНИ

За смертельну ДТП біля Борислава п’яному хлопцю «світить» до 12 років тюрми

Наталя Дуляба

|

19-річному юнаку, який, їдучи за кермом напідпитку і без водійських прав, вчинив біля Борислава смертельну аварію, загрожує до 12 років за ґратами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про ДТП, яка сталась у День Незалежності, 24 серпня, у селі Попеля, що біля Борислава. Тут на дорозі Борислав – Самбір – Мостиська – Дрогобич п’яний 19-річний бориславець вчинив аварію, у якій загинули три людини.

Як встановили правоохоронці, орієнтовно о 23:00 год. 19-річний водій Volkswagen Passat не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf, за кермом якого перебував 40-річний мешканець Борислава.

Також поліцейські з’ясували, що винуватець автотрощі був у стані алкогольного сп’яніння і ніколи не отримував водійських прав. Його вже затримали.

В цій аварії загинули три людини: 40-річний водій Volkswagen Golf та два його пасажири віком 16 та 20 років. Ще сімох осіб із травмами різного ступеня важкості забрали в лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

19-річному хлопцю вже оголосили підозру, йому загрожує від 7 до 12 років тюрми із позбавленням водійських прав на 7-10 років.

Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *