ОСТАННІ НОВИНИ

У парках Львова висадять сотню нових дерев

Наталя Дуляба

|

31 жовтня у Львові стартувала осіння висадка дерев, у межах якої парки поповняться 102 новими саджанцями. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

«Сьогодні ми розпочинаємо осінню висадку в парках Львова… Загалом у парках Львова висадять 102 дерева. Здебільшого це великі листяні і хвойні дерева: граби, буки, клени, ялиці та модрини», – розповіла заступниця начальника міського управління екології та природних ресурсів Оксана Луцко.

Осіння висадка дерев розпочалась із парку імені Івана Франка, який є найстарішим парком Львова. Тут біля дитячого майданчика «Лис Микита» посадили шість нових дерев: три ялиці Конколор і три сосни Веймутові.

Зазначимо, у парках Львова висадкою дерев займаються працівники ЛКП «Зелений Львів» і його дочірні підприємства, а координують – працівники управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради разом зі садівниками Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *