ОСТАННІ НОВИНИ

ППО збила всі «Шахеди», одна ракета влучила на Полтавщині

Наталя Дуляба

|

У ніч на неділю, 29 жовтня, російські окупанти випустили по півдню України 5 «Шахедів» та одну ракету Х-59. Всі дрони вдалося збити, ракета влучила на Полтавщині. Про це Львівському порталу повідомили у командуванні Повітряних Сил.

Безпілотники рашисти запустили з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, РФ), а крилату авіаційну ракету Х-59 – із літака Су-34 з повітряного простору Бєлгородської області, РФ.

Ракету спрямовано по об’єктах у Миргородському районі Полтавської області. Попередньо відомо, що обійшлося без втрат та серйозних наслідків.

Усі ворожі «Шахеди» знищено силами та засобами Повітряних Сил у межах Миколаївської, Запорізької та Хмельницької областей. Бойову роботу виконали тактична авіація та зенітні ракетні війська.

Зі свого боку голова Полтавської ОВА Філіп Пронін уточнив, що цивільну інфраструктуру ракетним ударом росіян не пошкоджено. Постраждалих нема, на місці працюють усі служби.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *