ОСТАННІ НОВИНИ

У Ялті розстріляли зрадника Царьова

Андрій Котенський

|

Близько опівночі на території санаторію у Ялті, де мешкає зрадник Олег Царьов, у нього двічі стріляли. Інформація про замах підтверджується його рідними і поширена на його телеграм-каналі.

Інформації про нападника наразі немає, на місці події працюють російські спецслюжби.

«На момент прибуття карети швидкої допомоги Царьов був непритомний, з великою крововтратою. Інформації про стан здоров’я на даний момент немає», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього про замах на зрадника України трубить російська пропаганда.

Як відомо, колишній депутат від Партії регіонів втік до Росії у 2014 році. Після повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого 2022-го, Царьов перетнув кордон України та прибув на тимчасово окуповану територію, щоб допомагати окупантам встановлювати там окупаційний режим. За це отримав підозру від СБУ.

У серпні 2016 року повідомлялось, що сепаратист Царьов отримав в окупованому Криму дитячий санаторій. Це колишній маєток великого князя Михайла Романова, що має статус пам’ятки архітектури регіонального значення. Він розташований недалеко від Ялти, в 175 метрах над рівнем моря. Загальна площа території «Ай Тодора» – понад 6 гектарів, з них 5,9 займає величезний парк.

У березні 2022 року Олегу Царьову оголосили підозру в співпраці з державою-агресором. 3 травня 2022 року Шевченківський районний суд Києва засудив колишнього народного депутата до 12 років позбавлення волі.

11 травня 2023 року Царьову оголосили підозру в держзраді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *