ОСТАННІ НОВИНИ

Ольга Березюк складає мандат депутатки Львівської облради

Ольга Денисяка

|

Депутатка Львівської обласної ради від «Європейської солідарності» Ольга Березюк вирішила скласти повноваження через проблеми зі здоров’ям. На засіданні 26 жовтня депутати розглянули заяву Березюк, але для ухвалення рішення не вистачило голосів, повідомляє Львівський портал

Ольга Березюк зареєструвала проєкт рішення про дострокове припинення депутатських повноважень 25 жовтня. У ньому вказується, що вона складає повноваження через стан здоров’я 

На початку засідання депутати включили проєкт рішення у порядок денний, але не проголосували за нього. «За» проголосував 41 із необхідних 43 обранців. 

Ольга Березюк була обрана депутаткою Львівської облради від «Європейської солідарності» у 2020 році. З 2016 по 2018 рік вона керувала відділом комунікації з громадськістю та управління інформаційної політики Львівської ОДА. Крім того, багато років працювала на ТРК «Львів».

Зазначимо, раніше Львівська облрада достроково припинила повноваження депутата-втікача від фракції «Європейська солідарність» Миколи Седіла, депутата від фракції «Європейська Солідарність», бізнесмена Григорія Козловського, та депутата від Української Галицької партії Юрія Фольварочного, який зараз перебуває на фронті. Згодом склала повноваження депутатка від партії «Голос» Іванна Герус.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *