ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни звезли ракети С-300 для ударів по прикордонню України

Наталя Дуляба

|

Росіяни завезли додаткову партію модернізованих ракет до комплексів С-300, щоб атакувати прикордонні райони України. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Відомо, що днями у район Брянська (РФ) доставили цілу партію модернізованих ракет до комплексів С-300. За даними підпілля, їх окупанти будуть застосовувати для ударів по прикордонних областях України.

Всі ракети модернізували на Дубненському машинобудівному заводі імені Федорова саме для того, щоб мати змогу атакувати ними наземні цілі в Україні.

«Проте завдяки небайдужим місцевим нам відомо про пересування російської техніки, а отже й про наміри ворога. Відтак реалізація цих планів є сумнівною, й за такі дії настане розплата», – наголошують у Русі спротиву.

Зазначимо, що комплекси С-300 є засобами протиповітряної оборони. Втім ракети до цих ЗРК росіяни перероблять, аби бити ними по наземних цілях. Такими модернізованими ракетами окупаційні війська регулярно б’ють по прикордонних областях, зокрема Харківщині й Сумщині, а також по прифронтових територіях. Українська ППО наразі збивати їх не може.

Саме двома ракетами С-300 росіяни 21 жовтня вдарили по терміналу «Нової пошти» біля Харкова й убили шістьох працівників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *