ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із двома загиблими захисниками

Наталя Дуляба

|

У середу, 25 жовтня, Львів проведе в останню путь Назарія Кравчука та Антона Краєвського, які загинули у бою з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають прийти і віддати останню шану полеглим захисникам, а також утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка:

Львів’янин Назарій Кравчук (25.03.1997–14.10.2023) навчався у СЗШ №99 та СЗШ №54, згодом вступив у Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг.

Після завершення навчання працював у ТзОВ «Профіцентр Квітка». У вільний час захоплювався автомобілями, займався образотворчим мистецтвом. Був винятково добросовісною і справедливою людиною, обожнював дітей.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Після проходження навчань виконував бойові завдання на території Харківської та Луганської областей.

У Назарія Кравчука залишилися батьки, брат із дружиною, бабуся, племінник, хрещений син, тітка, хрещені батьки і багато друзів.

Львівʼянин Антон Краєвський (06.09.1969–16.10.2023) здобув загальну середню освіту у місцевій школі, згодом вступив до професійно-технічного училища у Львові.

У 1987 році вступив на військову службу на посаду стрільця, після цього займався приватним підприємництвом у сфері перевезень. Був професійним водієм, захоплювався радіотехнікою, займався ремонтом приймачів. Попри те, що не мав власної сімʼї, опікувався і допомагав дітям-сиротам.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини. Після проходження навчань за кордоном виконував бойові завдання на південному напрямку у складі 87 окремого аеромобільного батальйону 80 окремої десантно-штурмової бригади.

У Антона Краєвського залишилися зведений брат із родиною, кума і хрещена донька з сімʼєю.

 Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *