ОСТАННІ НОВИНИ

За вбивство співмешканки трускавчанин відсидить 7 років за ґратами

Наталя Дуляба

|

Суд виніс вирок 47-річному жителю Трускавця за жорстоке побиття співмешканки, через яке вона померла. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Випадок стався 29 квітня. В реанімаційне відділення лікарні госпіталізували 49-річну мешканку Трускавця з побиттям. Їй діагностували важку поєднану травму, закриту черепно-мозковою травму та перелом трьох ребер. Про цю пацієнтку медики сповістили правоохоронців.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, поліцейські з’ясували, що тілесних ушкоджень жінці завдав її 47-річний співмешканець, також житель Трускавця. Вночі серед лісу між парою виник конфлікт, під час якого чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, жорстоко побив жінку.

Він гамселив потерпілу руками та ногами по тілу, а потім продовжив бити ще й дерев’яною палицею, яку знайшов неподалік. Зрештою жінка померла у лікарні.

Спіймали кривдника 30 квітня, згодом його помістили під варту.

Зловмисника визнали винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України). Суд призначив йому покарання у вигляді 7 років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *