ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний трускавчанин до півсмерті побив співмешканку серед лісу

Наталя Дуляба

|

49-річна жителька Трускавця потрапила в реанімацію після того, як п’яний співмешканець жорстоко побив її серед лісу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у суботу, 29 квітня. В реанімаційне відділення лікарні госпіталізували 49-річну мешканку Трускавця з побиттям. Їй діагностували важку поєднану травму, закриту черепно-мозковою травму та перелом трьох ребер. Про цю пацієнтку медики сповістили правоохоронців.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, поліцейські з’ясували, що тілесних ушкоджень жінці завдав її 47-річний співмешканець, також житель Трускавця. Вночі серед лісу між парою виник конфлікт, під час якого чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, жорстоко побив жінку.

Вранці 30 квітня зловмисника затримали у Трускавці. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років тюрми.

Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *