ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові інструктор з водіння відмовився від хабара

Наталя Дуляба

|

Під час практичного іспиту з водіння у Львові чоловік хотів підкупити інструктора, але той здав хабарника правоохоронцям. Про це Львівському порталу повідомили у регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області.

Випадок стався у суботу, 21 жовтня, у сервісному центрі МВС №4641, що на вулиці Данила Апостола у Львові. Тут якраз проводили практичну частину іспиту для отримання водійських прав.

Перед початком екзамену чоловік, уже сидячи в авто, передав інспектору заяву, у яку вклав хабар за отримання позитивного результату. Суми в МВС не уточняють, проте кажуть, що інструктор відразу зафіксував спробу підкупу на камеру та викликав на місце слідчо-оперативну групу.

«До приїзду поліції усі перебували в авто під наглядом камери, котра зафіксувала також і спробу громадянина заховати кошти, що були запропоновані як хабар», – йдеться у повідомленні.

Пропозицію чи надання неправомірної грошової винагороди в Україні трактують за статтею 369 Кримінального кодексу. Вона передбачає штраф розміром від 1000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або від двох до чотирьох років обмеження волі, або позбавленням волі на той самий термін.

Львівський портал розповідав про те, як отримати водійські права в Україні без хабарів. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *