ОСТАННІ НОВИНИ

Львів виділив більше 20 млн грн на ремонт котла на ТЕЦ-1

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міськради виділив із резервного фонду бюджету 20,4 млн грн на ремонт котла на ТЕЦ-1. Відповідне рішення прийняли 17 жовтня.

Так, із резервного фонду департаменту ЖКГ виділили 20,42 млн грн на ремонт аварійного водонагрівного котла на ТЕЦ-1.

Як вказано у проєкті рішення, це потрібно, щоб уникнути надзвичайної ситуації на ЛМКП «Львівтеплоенерго» під час опалювального сезону у Львові.

Втім під час обговорення перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко уточнив, що сам котел уже відремонтували, а зараз йдеться про оплату виконаних робіт.

Нагадаємо, 5 жовтня у мерії заявляли, що Львів повністю готовий до опалювального сезону 2023/2024. Тепловики звітували про готовність усіх 162 котелень, ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» до роботи, а також ліквідацію всіх пориви у мережі, виявлених під час гідравлічних випробувань.

Зважаючи на загрозу нових обстрілів Росією енергетичної інфраструктури, у Львові встановили генератори, теплові насоси, твердопаливні котли. Для розпалювання підготували не лише запаси дров, а й лушпиння соняшникового насіння. Крім того, у Львові діятимуть пересувні котельні.

Сам опалювальний сезон у місті розпочався 10 жовтня, коли тепло подали першим лікарням, а в будинки львів’ян – 16 жовтня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *