ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ортопеди-травматологи з Польщі безкоштовно лікуватимуть дітей. Як записатися

Маркіян Рой

|

У Львові стартував запис на спільні консультації польських та українських ортопедів-травматологів для діток із вродженими та набутими захворюваннями кульшових суглобів. А вже у грудні спеціалісти оперуватимуть пацієнтів. Усі консультації та операції – безкоштовні. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У грудні спеціалісти клінічної лікарні імені Адама Груці в Отвоцку оперуватимуть українських пацієнтів. Вони працюватимуть разом із командою ортопедів-травматологів дитячої лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова.

В Україні лікарі проведуть реконструктивні втручання діткам на кульшовому суглобі, а також тотальне ендопротезування малечі з патологією кульшового суглоба. Тому 23 жовтня українські ортопеди-травматологи разом із онлайн-супроводом польських колег проведуть низку консультацій у дитячій лікарні святого Миколая. Оглядатимуть діток із такими порушеннями опорно-рухового апарату:

  • деформуючим та диспластичним артрозом кульшового суглоба;
  • асептичним некрозом головки стегнової кістки;
  • юнацьким епіфізом головки стегнової кістки;
  • наслідками хвороби Пертеса;
  • вродженим звихом стегна.

Аби потрапити на прийом до спеціалістів, потрібно зателефонувати за номером контакт-центру: 0 800 333 003. Або зареєструватися за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *