ОСТАННІ НОВИНИ

На будмайданчику у Львові знайшли міни

Наталя Дуляба

|

Під час робіт на будівельному майданчику на вул. Богдана Хмельницького у Львові натрапили на старі мінометні боєприпаси часів Другої світової війни. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Випадок стався у вівторок, 10 жовтня. На будмайданчику на вул. Богдана Хмельницького робітники виявили два боєприпаси і негайно викликали рятувальників.

Прибувши на місце, надзвичайники ідентифікували небезпечні знахідки. Це були дві мінометні міни калібру 82 мм часів Другої світової війни. Боєприпаси вилучили й передали на знешкодження.

Зауважимо, незважаючи на те, що з Другої світової війни минуло вже 78 років, на Львівщині періодично все ще знаходять боєприпаси тих часів. І попри старість вони можуть бути небезпечними.

Тому рятувальники закликають дотримуватись правил безпеки при виявленні таких вибухонебезпечних предметів. У жодному разі не торкайтесь і не переносьте їх, не намагайтесь розбирати боєприпас чи кидати його у вогонь. Відійдіть від місця знахідки й негайно зателефонуйте у ДСНС за номером «101»!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *