ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОВА скасувала тендер на реконструкцію біатлонного стадіону за 86 млн грн

Андрій Котенський

|

Львівська обласна військова адміністрація скасувала тендер на реконструкцію біатлонного стадіону у Новояворівську за 86 млн грн через рекомендацію Бюро економічної безпеки.

За даними БЕБ, аналітики територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області виявили тендер на проведення робіт з реконструкції біатлонного стадіону у Новояворівську. Закупівлю послуг дороговартісної реконструкції під час війни оголосили службові особи одного зі структурних підрозділів Львівської обласної військової адміністрації.

За понад 86 млн грн з місцевого бюджету планували реконструювати біатлонне стрільбище та лижеролерну трасу у місті Новояворівськ.

До обласної військової адміністрації було направлено листа із БЕБ з рекомендацією переглянути доцільність проведення торгів через неприпустимість неефективного використання коштів з місцевого бюджету, особливо в умовах воєнного стану. У результаті замовник скасував відкриті торги.

Раніше Львівський портал повідомляв, що львів’яни вийшли на мітинг проти розтрат бюджету під час війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *