ОСТАННІ НОВИНИ

52 загиблих. У Грозі не можуть знайти ще чотирьох людей

Андрій Котенський

|

Рятувальники завершили ретельний розбір завалів на місці ракетного удару рашистів по кафе-магазину в селі Гроза на Харківщині, в якому загинуло понад 50 людей, що прийшли на поминки за загиблим захисником. Четверо людей, серед яких двоє дітей, вважаються зниклими безвісти. Про це повідомив начальник Слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов.

За словами Сергія Болвінова, поліція із рятувальниками перебрали кожну цеглинку та нарахувала 51 загиблого. Окрім того вилучено 11 фрагментів тіл, які передані на ДНК-експертизу.

«Разом з ДСНС закінчили роботу на місці влучання в Грозі. Шукати загиблих під завалами допомагав три спеціально навчені службові собаки. Шестеро поранених та 51 загиблий – такий результат цієї ракетної атаки росіян станом на зараз. (Також повідомлялось, що одна постраждала людина померла у лікарні – ред.) Одинадцять фрагментів тіл, в тому числі, дрібних, відправили на експертизу вчора. Вилучені сьогодні рештки тіл також будуть досліджені з використанням ДНК лабораторій», – повідомив він.

Кількість жертв може бути більшою, адже ще 4 людини, у тому числі двоє діток, вважаються зниклими безвісти.

«Четверо мешканців Грози зникли безвісті, серед них двоє дітей. Чи стали вони також жертвами ворожого Іскандера, зможемо сказати після закінчення ДНК-аналізів. Наші фахівці працюють і в сусідньому Шевченковому – з родичами загиблих, і в одному з харківських моргів, куди доправили тіла та фрагменти тіл жертв», – додав Сергій Болвінов.

Нагадаємо, що 5 жовтня російські окупанти обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Харківської області, загинули щонайменше 49 людей.

Згодом кількість цивільних, які загинули внаслідок ракетного удару росіян по магазину й кафе у селі Гроза Харківської області, зросла до 51 людини.

6 жовтня, кількість жертв зросла до 52 осіб.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *