ОСТАННІ НОВИНИ

По кафе і магазину на Харківщині росіяни вдарили «Іскандером», загиблих побільшало

Наталя Дуляба

|

Кількість цивільних, які загинули внаслідок ракетного удару росіян по магазину й кафе у селі Гроза Харківської області, зросла до 51 людини. Про це Львівському порталу повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Так, кількість загиблих у селі Гроза зросла із 49 до 50 людей. За попередніми висновками правоохоронців, окупанти застосували ракету «Іскандер».

За словами глави МВС Ігоря Клименка, наразі ідентифіковано 29 загиблих. На місці трагедії працює мобільна криміналістична лабораторія, під руїнами ще шукають людей.

«Під руїнами зруйнованих вщент магазину і кафе ще можуть бути люди, тож рятувальники, поліцейські та місцеві мешканці продовжують розбирати завали», – сповістив глава МВС Ігор Клименко.

Зазначимо, 5 жовтня близько 13:15 год. російські війська обстріляли кафе та магазин у села Гроза, що неподалік від Куп’янська. В цей момент там перебувало чимало людей.

Спочатку було відомо про 49 загиблих та сімох поранених. Однак рятувальна операція продовжується, кількість жертв  може збільшитись.

Розслідування цієї атаки армії РФ розслідують як порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Олег Синєгубов, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *