ОСТАННІ НОВИНИ

Удар по Харківщині: рятувальні роботи завершено

Маркіян Рой

|

Рятувальники завершили пошуки людей під завалами у селі Грозі на Харківщині, куди у четвер поцілили російські загарбники. Кількість загиблих лишається такою, як повідомлялося раніше – 51 людина. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 19:50 у селі Гроза Куп’янського району аварійно-рятувальні роботи завершено. Всього загинула 51 особа. З них одна дитина 2017 року народження. Постраждало шість осіб», – йдеться в повідомленні.

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, удар по с. Гроза росіяни завдали ракетою типу «Іскандер». Станом на зараз відомо про 51 загиблу людину.

Зазнали поранення сім людей. Усі вони були госпіталізовані в медзаклади області. Серед поранених 6 жінок, більшість яких старше 50 років, та 55-річний чоловік. Дві жінки перебувають у важкому стані, стан решти постраждалих медики оцінюють як середньої тяжкості. Один з поранених, на жаль, помер у лікарні.

Також він повідомив, що три дні, з 6 по 8 жовтня, в Харківській області будуть оголошені днями жалоби.

Нагадаємо, що 5 жовтня російські окупанти обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Харківської області, загинули щонайменше 49 людей.

Згодом кількість цивільних, які загинули внаслідок ракетного удару росіян по магазину й кафе у селі Гроза Харківської області, зросла до 51 людини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, Олег Синєгубов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *