ОСТАННІ НОВИНИ

На півдні окупанти пиячать і грабують цивільних, – Рух опору

Наталя Дуляба

|

На тимчасово окупованих територіях Херсонської області російські військові стали дедалі частіше пиячити і грабувати місцеве населення. Про це Львівському порталу повідомили в Центрі національного спротиву.

Так, російські солдати відбирають автомобілі та гроші під приводом боротьби з підпіллям. Місцевих мешканців звинувачують у нелояльності та допомозі Збройним Силам України, після чого грабують їхні помешкання.

Причиною цьому партизани називають також і низьку дисципліна в ЗС РФ, через що у ворожій армії процвітають пияцтво та дезертирство.

«В результаті теперішньої ситуації окупаційна адміністрація навіть поскаржилась у Кремль, адже в регіоні й так панують “антиросійські настрої”», – йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними Руху опору, на окупованій Херсонщині чоловікам, які отримують російський паспорт, відразу вручають повістки у військкомат.

А раніше ворог сформував на півдні України систему військкоматів, куди увійшли кадрові військові російської армії. Наразі саме вони вчиняють міжнародний злочин, коли вербують й готуються мобілізувати населення окупованих територій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *