ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові маємо щонайменше шість «прильотів», – мер

Наталя Дуляба

|

У четвер вранці, 21 вересня, російські окупанти обстріляли Харків. Є поранені. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

У місті зафіксували щонайменше шість «прильотів». Інформації про руйнування наразі немає, на місцях працюють всі служби.

«Маємо інформацію про двох постраждалих. Обидва госпіталізовані у лікарню. На місці “прильотів” працюють відповідні служби, усувають їхні наслідки», – відзначив Ігор Терехов.

Як додав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, обстріл прийшовся на Слобідський район Харкова. Пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Зі свого боку глава МВС Ігор Клименко уточнив, що в місті зруйновано складську будівлю.

Згодом в Офісі генпрокурора України повідомили про влучання шістьох ракет С-300. Поранення отримали троє цивільних чоловіків. Пошкоджено низку складських приміщень, промислових будівель та житлових будинків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: прокуратура, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *