ОСТАННІ НОВИНИ

Над Києвом збили більше 20 ракет. Є пошкодження від уламків та поранені

Наталя Дуляба

|

У четвер вдосвіта, 21 вересня, російські окупанти здійснили ракетний обстріл Києва. Від падіння уламків є пошкодження у різних районах, семеро людей постраждали. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними Офісу генпрокурора України, близько 06:00 ранку війська РФ атакували Київ, цілились в об’єкти цивільної інфраструктури. Внаслідок роботи ППО у декількох районах столиці впали уламки ракет, вони пошкодили житлові будинки та автомобілі. У Дарницькому районі на території станції техобслуговування виникла пожежа.

Попередньо відомо про сімох постраждалих. Трьох із них довелося госпіталізувати, в тому числі 9-річну дитину.

У Київській міській військовій адміністрації зі свого боку додають, що над столицею протиповітряна оборона збила більше 20 ракет.

Міський голова Віталій Кличко сповістив, що в Дарницькому районі Києва уламки ракет впали на територію інфраструктурного об’єкта та гуртожитку училища.

У Святошинському районі були тимчасові перебої зі світлом, втім електропостачання оперативно відновили.

На місцях працюють рятувальники, правоохоронці та інші служби. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Офіс генпрокурора, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *