ОСТАННІ НОВИНИ

На Invictus Games-2023 Україна здобула рекордні 34 медалі

Андрій Котенський

|

У німецькому Дюссельдорфі завершилися змагання серед нескорених ветеранів, які проходили з 9 по 16 вересня. Українці на Іграх нескорених завоювали 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових медалей, продемонструвавши кращі показники у шести видах спорту. Про це Львівському порталу повідомили у Мінветеранів України.

У змаганнях Ігор Нескорених-2023 взяли 600 учасників із 22 країн, зокрема із України, США, Німеччини, Австралії, Бельгії, Канади, Франції, Великої Британії, Ізраїлю. Цього року команда Національної збірної України була представлена найбільшим складом із 25 учасників: 3 жінок і 22 чоловіків – ветеранів АТО, діючих військових ЗСУ, учасників добровольчих батальйонів тощо.

Українські Нескорені змагалися у 9 видах спорту: стрільбі з луку, легкої атлетики, настільного тенісу, веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, велоспорті на шосе, волейболі сидячи, баскетболі на візках та плаванні. За результатами змагань команда узяла 34 медалі (не враховуючи результату командної стрільби з луку) у наступних дисциплінах: штовхання ядра, веслування на тренажерах, плавання, стрільба з луку, метання диску, стрибки в довжину, пауерліфтинг, біг на 100м, велоспорт.

Нагадаємо, що здобули медалі (як особисто, так і в командних змаганнях): Олександр Маковей, Микола Заріцький, Володимир Товкис, Назар Вознюк, Юлія Шевчук, Павло Лучків, Володимир Гера, Максим Дмитраш, Максим Зубов, Іван Молдун, Олег Должок, Олександр Пономарьов, Євгеній Кірейонок, Ігор Дерман, Юлія Паєвська, Віталій Бородавка, Дмитро Полов’ян, Олександр Будько, Ярина Аліманова, Вадим Мазніченко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *