ОСТАННІ НОВИНИ

Після атак на кораблі росіяни «полюють» на наші бомбардувальники, – Юрій Ігнат

Наталя Дуляба

|

Росіяни, атакуючи 15 вересня «Шахедами» Хмельниччину, намагались віднайти українські бомбардувальники, які були залучені до нещодавніх подій в окупованому Криму. Про це в ефірі національного телемарафону сказав речник Повітряних Сил Юрій Ігнат.

«Розуміємо, що шукає ворог: де командування сховало бомбардувальники наші після тих подій, які відбулися нещодавно у нашому морі біля Криму», – прокоментував він.

Водночас Юрій Ігнат відзначив блискучу роботу української ППО, адже всі 17 «Шахедів», які летіли на Хмельниччину, було знищено.

Нагадаємо, уночі 13 вересня українські військові вдарили по судноремонтному заводу біля окупованого Севастополя. OSINT-дослідники повідомили про ураження великого десантного корабля класу Ropucha та підводного човна класу Kilo.

Британська розвідка розповіла, що то була ракетна атака України. Її наслідком стала руйнація російського десантного корабля «Мінськ» та «катастрофічні пошкодження» підводного човна «Ростов-на-Дону». На думку іноземної розвідки, на відновлення субмарини росіянам потрібно буде «багато років і сотні мільйонів доларів».

Зі свого боку командувач Повітряних Сил Микола Олещук публічно подякував українським пілотам за чудову роботу, після якої в Севастополі тієї ночі розквітла бавовна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *