ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ вдарили по двох російських кораблях у Чорному морі

Наталя Дуляба

|

У четвер вранці, 14 вересня, українські військові влучили по двох кораблях окупантів у Чорному морі. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

Удар прийшовся по двох патрульних кораблях Чорноморського флоту РФ типу Васілій Биков (проєкт 22160), які перебували у південно-західній частині Чорного моря. Судна зазнали певних пошкоджень.

Інформації про втрати російських окупантів наразі немає.

Зазначимо, що проєкт 22160 – це російські патрульні кораблі. Їх є чотири: Васілій Биков, Дмітрій Рогачьов, Павел Державін та Сєргєй Котов.

Водночас Головне управління розвідки Міноборони України уточняє, що серед двох уражених патрульних кораблів Росії є Сєргєй Котов. Це була спільна робота розвідки із Військово-морськими Силами.

Нагадаємо, у ніч на 14 вересня Збройні Сили України знищили біля Євпаторії російський комплекс ППО «Тріумф» вартістю 1,2 млрд доларів. Успішну операцію провела СБУ разом із ВМС за допомогою дронів та вітчизняних ракет «Нептун».

Уночі 13 вересня українські військові вдарили по судноремонтному заводу біля окупованого Севастополя. Відомо про ураження великого десантного корабля класу Ropucha та підводного човна класу Kilo.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *