ОСТАННІ НОВИНИ

У Кривому Розі завершили рятувальну операцію: один загиблий і 54 поранених

Наталя Дуляба

|

У Кривому Розі завершили розбирати завали поліцейської адмінбудівлі, по якій вдарили російські окупанти. Загинув один правоохоронець, 54 людини дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

«У Кривому Розі завершені пошуково-рятувальні роботи. Станом на 13:30 відомо про 55 постраждалих: 1 загиблий та 54 поранені. Серед травмованих – 9 працівників поліції», – йдеться у повідомленні.

Попри те, що рятувальна операція завершена, на місці працюють намети, де надають психологічну допомогу, а також мобільні пункти прийому заяв від потерпілих.

Нагадаємо, вранці 8 вересня війська РФ вдарили ракетою по адмінбудівлі правоохоронців у Кривому Розі. Одна людина, працівник поліції охорони, загинула відразу. Поранених спочатку було дев’ятеро, однак поступово їхня кількість збільшувалась і зросла зрештою до 54 осіб.

На місці спалахнула пожежа, ракетним ударом також пошкоджено житлові будинки, розташовані поруч.

За цим фактом уже відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни, поєднане з умисним вбивством). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *