ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по адмінбудівлі поліції у Кривому Розі: є жертви

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю вранці, 8 вересня, російські окупанти вдарили ракетою по адмінбудівлі правоохоронців у Кривому Розі. Попередньо відомо про одного загиблого, кількість постраждалих щоразу збільшується. Про це повідомляє Львівський портал.

«Приліт у Кривому Розі. Ракета поцілила в адмінбудівлю. Попередньо 1 загиблий та 9 постраждалих. Трьох дістали з-під завалів», – сповістив спочатку голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Потім у МВС України уточнили, що станом на 10:00 год. кількість поранених зросла до 25 осіб, станом на 11:00 – до 44 осіб, дев’ятеро із них є поліцейськими. Станом на 13:30 постраждалих стало вже 54.

За даними глави МВС Ігоря Клименка, російська ракета влучила в адмінбудівлю поліції. Загиблим виявився поліцейський. Стан трьох правоохоронців, яких витягнули з-під завалів, важкий.

На місці влучання спалахнула пожежа площею 200 м кв, її гасять рятувальники.

Також пошкоджено розміщені поруч житлові будинки. Поліція здійснює поквартирний обхід, щоб перевірити стан мешканців.

На місці працюють медики, рятувальники, правоохоронці та інші відповідні служби. Інформація уточнюється.

За цим фактом уже відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни, поєднане з умисним вбивством). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Лисак, МВС, прокуратура, ДСНС і поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *