ОСТАННІ НОВИНИ

Слідство викрило постачальника наркотиків очільнику Рівненського районного ТЦК

Наталя Дуляба

|

Керівнику Рівненського районного військкомату, який знімав на відео побиття військового, підлеглий систематично постачав амфетамін. Про це Львівському порталу повідомили у Держбюро розслідувань.

За даними слідства, затриманим за постачання наркотиків є начальник одного зі структурних підрозділів Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військкомат).

Правоохоронці не називають ні його віку, ні імені, однак у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони західного регіону додають, що йдеться про 39-річного майора т.в.о. начальника відділу, начальника відділення обліку мобілізаційної роботи Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Встановлено, що майор систематично привозив різні дози амфетаміну своєму керівнику, а в окремих випадках залишав так звані «закладки».

«Кошти за психотропи чоловік не отримував, а таким чином лише намагався догодити шефу, в майбутньому розраховуючи на прихильність, службові привілеї та можливе кар’єрне просування. Аби приховати свою злочинну діяльність, у розмовах та повідомленнях зловмисники використовували піратський сленг, наркотики називаючи «білою міткою», а один одного – вигаданими кличками», – кажуть у ДБР.

Амфетамін отримував керівник Рівненського районного ТЦК, який, як відомо, знімав на відео, як очільник Рівненського обласного ТЦК Сергій Луцюк бив битою підлеглого.

Під час розслідування цієї справи у керівника районного ЦТК знайшли 8 пакетів із амфетаміном. Зараз йому оголосили підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин у великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання – до 10 років тюрми з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання щодо обрання майору запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Сам Сергій Луцюк з кінця липня перебуває під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *