ОСТАННІ НОВИНИ

В’язень зі Львова ошукував людей через Facebook

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці викрили у Львові 27-річного в’язня, який ошукував людей, продаючи у Facebook неіснуючу деревину і продукти харчування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи в місцях позбавлення волі у Львові, розробив шахрайську схему заволодіння коштами. Для цього він створив фейкові акаунти у соцмережі Facebook, де розміщував оголошення про продаж деревини та продуктів харчування.

У листуванні 27-річний фігурант обговорював з «покупцями» деталі оплати та відправлення товару, якого фактично не було.

«Потерпілі оплачували передоплату за неіснуючий товар на банківську картку засудженого, після чого він їх блокував. І, відповідно, жодне замовлення не надходило до “клієнтів”», – йдеться у повідомленні.

Зловмиснику оголосили підозру за фактом шахрайства (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років тюрми.

Слідство триває, правоохоронці встановлюють інших потерпілих.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині викрили ще одного в’язня, який, сидячи у тюрмі, теж ошукував людей через Facebook, продаючи неіснуючі товари.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *