ОСТАННІ НОВИНИ

В’язень на Львівщині ошукував людей через Facebook

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці викрили 36-річного в’язня, який у Facebook продавав людям неіснуючі автозапчастини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи в місцях позбавлення волі на Львівщині, налагодив шахрайську схему, жертвою якої стали мешканці з різних областей, зокрема, зі Львівської, Київської, Дніпропетровської та інших.

36-річний чоловік створив фейковий акаунт у соцмережі Facebook, де розміщував оголошення про продаж автозапчастин. У листуванні фігурант обговорював з «клієнтами» деталі оплати та відправки товару, якого фактично не було.

Потерпілі оплачували вартість запчастин на банківську картку підозрюваного, після чого він їх блокував. І, відповідно, жодне замовлення не надходило до «покупця».

Правоохоронці наразі не уточняють, яких збитків зазнали ошукані громадяни.

Аферисту оголосили підозру за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Триває розслідування, слідчі встановлюють інших потерпілих.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *