ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада закупить годинники за 235 тисяч гривень

Ольга Денисяка

|

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило тендер на закупівлю чоловічих годинників. Їх вартість становить 235 тисяч гривень. Відповідний тендер опублікували в системі ProZorro.

Управління майном спільної власності облради замовило 100 чоловічих годинників, вартість кожного становить орієнтовно 2355 гривень. 

Годинники мають бути з символікою Львівської обласної ради: гербом ЛОР на циферблаті, гравіюванням на задній кришці по колу «Від голови Львівської обласної ради». У закупівлю також входять подарункові футляри до годинників. Переможець тендеру має доставити годинники до кінця 2023 року.

 

Участь в аукціоні взяв «Київський годинниковий завод» з пропозицією 235 500 грн. Його і обрали переможцем торгів.

Нагадаємо, останнім часом українці дедалі частіше висловлюють обурення з приводу нераціонального використання бюджетних коштів у містах під час війни.

Зокрема, громадяни вважають, що замість виділення десятків мільйонів гривень на, наприклад, ремонти стадіонів і дитмайданчиків, коштовну декомунізацію «Батьківщини-мати»закупівлю барабанів, всі ці гроші потрібно спрямовувати на допомогу армії. Для того, щоб донести цю вимогу, українці створили як мінімум кілька петицій до влади.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль розкритикував витрачання десятків мільйонів гривень на сумнівні під час війни проєкти і він назвав пріоритетні напрямки, які першочергово слід фінансувати бюджетними коштами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *