ОСТАННІ НОВИНИ

У Новій Каховці партизани підірвали передвиборчий штаб «Єдиної Росії»

Наталя Дуляба

|

Українські партизани підірвали у Новій Каховці передвиборчий штаб путінської партії «Єдина Росія», де окупанти готувались до псевдовиборів на лівобережжі Херсонщини. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Передвиборчий штаб «Єдиної Росії» окупанти облаштували на вул. Першотравневій, 14. Тут працюють призначені російською армією колаборанти, за якими наглядають окупанти. Головною метою штабу є «легалізація окупації» й пропагандистська імітація «виборчого процесу» на лівобережжі Херсонської області.

У вівторок, 29 серпня, близько 21:00 год. цей штаб успішно підірвали представники партизанського руху «Атеш».

«В ході успішної операції було знищено три військовослужбовці ВС РФ, які відповідали за охорону цього “цивільного об’єкту”. Внаслідок пожежі, що виникла внаслідок підриву, згоріла вся документація, яку окупанти завезли до “виборів”, призначених на 8-10 вересня», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями СБУ також вдарила дронами по «виборчій дільниці» у місті Кам’янка-Дніпровська на Запоріжжі, де зібрали так званих «голів дільничних виборчих комісій» усього району.

А в Кремінній, що на Луганщині, 29 серпня атакували будівлю прокуратури, де на нараду щодо псевдовиборів зібрались окупанти.

Росіяни збираються провести так звані «вибори» на окупованих територіях України 10 вересня, у єдиний день голосування в РФ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *