ОСТАННІ НОВИНИ

У Кремінній вдарили по окупантах, які зібрались на нараду щодо «виборів»

Наталя Дуляба

|

Вранці 29 серпня у захопленій Кремінній українські військові атакували будівлю прокуратури, де на нараду щодо псевдовиборів зібрались окупанти. Про це повідомив ексголова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«В українській Кремінній не дуже розумні рашисти-загарбники в будівлі так званої прокуратури проводили нараду щодо незаконних виборів. Простими словами, вирішували, яку цифру вони мають намалювати від Кремінної, щоб луганський гауляйтер був задоволений. Зібралися всі причетні «високі» особистості, трохи побалакали і злетіли у повітря», – сповістив він.

Наразі кількість загиблих і поранених рашистів ще уточнюється.

Нагадаємо, днями СБУ також вдарила дронами по «виборчій дільниці» у місті Кам’янка-Дніпровська на Запоріжжі, де зібрали так званих «голів дільничних виборчих комісій» усього району.

Росіяни збираються провести так звані «вибори» на окупованих територіях України 10 вересня, у єдиний день голосування в Росії.

Із початку серпня окупанти на Запоріжжі готуються до псевдовиборів. Для того, щоб керувати цим процесом, сюди мають приїхати представники путінської партії «Єдина Росія».

А на Луганщині, рашисти, готуючись до фейкових виборів, вже почали тиснути на посадовців місцевих органів влади і готувати своїх ставлеників на їхні місця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Сергія Гайдая

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *