ОСТАННІ НОВИНИ

Справу щодо львівських торговців кокаїном передали до суду

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинились четверо учасників злочинного угруповання, які організували на Львівщині продаж кокаїну. Щомісяця ділки на цьому заробляли до 8 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Наркоторговців викрили у Львові цьогоріч на початку квітня. За даними слідства, організаторами нелегального бізнесу були два мешканці Тернопільської області. Вони привозили кокаїн гуртовими партіями до Львова і передавали співорганізатору, який відповідав за збут на всій території Львівщини.

Фасували і безпосередньо продавали «товар» «із рук у руки» двоє львів’ян. За 1 г кокаїну вони хотіли 100 доларів. За попередніми оцінками, щомісяця ділки таким чином заробляли близько 8 млн грн.

Як додають у Нацполіції Львівщини, співорганізатор наркобізнесу, якого спіймали у Львові, користувався чужими документами, у які вклеїв своє фото.

Під час санкціонованих обшуків за адресами проживання горе-бізнесменів правоохоронці вилучили кокаїн та коноплю, мобільні телефони, банківські картки, готівкову та інші речові докази. Вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» становить понад 1 млн грн.

Чотирьох зловмисників обвинувачують у незаконному зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів (ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України). Їм загрожує від дев’яти до дванадцяти років тюрми із конфіскацією майна.

Слідство вже завершили, а справу скерували до суду, який і обиратиме покарання наркоторговцям. Всі вони перебувають під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *