ОСТАННІ НОВИНИ

Заробляли по 8 мільйонів на місяць: у Львові викрили торговців кокаїном

Наталя Дуляба

|

У Львові викрили організовану групу торговців кокаїном, які на такому «бізнесі» заробляли по 8 млн грн щомісяця. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, розгалужену мережу розповсюдження кокаїну на території всієї Львівської області налагодили двоє мешканців Тернопільщини.

Вони привозили наркотики до Львова, де передавали співорганізатору, який відповідав за збут. За фасування та безпосередню реалізацію відповідали два місцеві мешканці. Один грам кокаїну продавали за 100 доларів.

За попередніми оцінками, така діяльність приносила щомісяця орієнтовно 8 млн грн.

Під час проведення низки одночасних санкціонованих обшуків за адресами проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили наркотики, мобільні телефони, банківські картки, готівкових коштів та інші речові докази.

Вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному ринку» становить понад 1 млн грн.

Усім чотирьом наркоторговцям оголосили підозру у незаконному зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України). Їх уже затримали, вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють особи інших осіб, що можуть бути причетні до незаконної діяльності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *