ОСТАННІ НОВИНИ

На перехресті Сахарова – Вітовського вимкнуть світлофори

Наталя Дуляба

|

У Львові на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника у середу вранці, 30 серпня, вимкнуть світлофори. Не працюватимуть вони кілька днів поспіль. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Із 10:00 год. 30 серпня на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника почнуть замінювати опори. У зв’язку з цим тут повністю вимкнуть світлофори.

Скільки саме триватимуть роботи, у мерії точно не кажуть, але припускають, що світлофори не працюватимуть кілька днів.

Зазначимо, перехрестя вул. Сахарова – Вітовського – Коперника є одним із найскладніших у Львові. Його пропускна здатність є дуже низькою через надмірну кількість маневрів автомобілів.

Ще у 2020 році у мерії напрацювали 15 можливих варіантів реорганізації руху на цьому перехресті. Це збирались зробити у межах реконструкції вул. Вітовського, але до реалізації справа не дійшла.

В ЛКП «Львівавтодор» додають, що загалом у Львові потрібно замінити близько сотні опор та консолей для світлофорів. Наступним місцем, де будуть замінювати опори, стануть перехрестя вул. Листопадового Чину – Університетська, вул. Тершаковців – Костя Левицького та вул. Пекарська – Тершаковців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *