ОСТАННІ НОВИНИ

У РФ розбився літак з Пригожиним на борту

Анастасія Диняк

|

У Тверській області Росії розбився літак, є загиблі, серед яких ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин. Про це пише ТАСС.

У Тверській області РФ упав літак: пишуть − він належав Пригожину

Так, за даними Росавіації, загинули десять людей, серед яких був Пригожин. Йдеться про трьох членів екіпажу та сімох пасажирів.

«Це сталося за 15 кілометрів від Хотилово. За нашою інформацією, там було 3 людини екіпажу і 7 пасажирів. Чи був там сам Пригожин – невідомо», − написала пропагандистка Ксенія Собчак.

Зазначимо, раніше очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що російське керівництво дало завдання ФСБ ліквідувати Євгена Пригожина.

Нагадаємо, ввечері 23 червня ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що армія Росії завдала ракетний удар по тилових таборах «вагнерівців». Після цього він розпочав власний «марш справедливості», вимагаючи видати міністра оборони РФ Сергія Шойгу і начальника Генштабу Валерія Герасимова.

Взявши під контроль військовий штаб у Ростові, колони «вагнерівців» рушили на Москву. Не дійшовши 200 км до російської столиці, 24 червня Пригожин оголосив, що розвертає свою техніку і повертається назад у табори дислокації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *