ОСТАННІ НОВИНИ

Пригожин зупинив рух військ на Москву

Ольга Денисяка

|

Ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що його найманці розвертають колони і йдуть у зворотному від Москви напрямку в польові табори. Відповідну заяву опублікувала пресслужба Пригожина.

«ПВК “Вагнер” хотіли розформувати. Ми вийшли 23 червня на марш справедливості. За добу ми пройшли, не доходячи 200 км до Москви. За цей час ми не пролили жодної краплі крові наших бійців. Зараз настав той момент, коли кров може пролитися. Тому ми розвертаємо свої колони і йдемо у зворотному напрямку в польові табори згідно з планом», – заявив Пригожин.

Нагадаємо, ввечері 24 червня ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що армія Росії завдала ракетний удар по тилових таборах «вагнерівців». За його словами, міністр оборони РФ Сергій Шойгу прилітав у Ростов, де провів операцію зі знищення найманців. Він закликав «розібратися» з військовим керівництвом країни. Водночас він просить не називати це «військовим переворотом».

У Міноборони РФ інформацію назвали провокацією. Тим часом Федеральна служба безпеки росії відкрила кримінальне провадження стосовно власника ПВК «Вагнер» за «фактом організації збройного заколоту».

Після заяви ватажка ПВК «Вагнер» в соцмережах почали публікувати фото бронетехніки на вулицях Ростова-на-Дону, а ЗМІ пишуть, що на під’їздах до Москви облаштовують блокпости.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *