ОСТАННІ НОВИНИ

Москву знову атакували безпілотниками

Ольга Денисяка

|

Вночі 23 серпня безпілотники знову атакували Москву, один із БПЛА влучив у московський бізнес-центр «Москва-Сіті»  Про це повідомив мер Москви Сергій Собянін.

«Цієї ночі ППО збила безпілотник у Можайському районі Московської області. Другий БПЛА потрапив до будівлі, що будується в Сіті. На місця пригод виїхали оперативні служби», – йдеться в повідомленні.

Мер заявив, що за попередньою інформацією, постраждалих немає.

Російські Телеграм-канали публікують відео та фото влучання безпілотника. На світлинах видно яскравий спалах після вибуху у будинку «Москва-Сіті» 

Як відомо, цього року безпілотники вже декілька разів атакували російську Москву.  Львівський портал повідомляв, що під Москвою пролунав потужний вибух на заводі. В ніч на 11 серпня палало у підмосковному Одинцово. 21 серпня у Росії заявили про нібито збитий український безпілотник на підльоті до Москви, який впав на захід від російської столиці в районі населеного пункту Покровське

Вночі 1 серпня безпілотники вкотре атакували столицю РФ, один із них влучив у бізнес-центр «Москва-Сіті».

Столицю терористичної Росії безпілотники також атакували 30 травня 2023 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *