ОСТАННІ НОВИНИ

Під Москвою працювала ППО. Аеропорти не приймали літаків

Андрій Котенський

|

У терористичній Росії заявили про нібито збитий український безпілотник на підльоті до Москви, який впав на захід від російської столиці в районі населеного пункту Покровське. Про це повідомило міноборони РФ.

Там зазначили, що інцидент стався 21 серпня близько 06.50 год. Безпілотний апарат буцімто вдалося «пригнітити засобами радіоелектронної боротьби».

«Втративши управління, БПЛА зазнав аварії в районі населеного пункту Покровське Рузького району. Постраждалих немає», – йдеться у повідомленні.

За даними hromadske.ua, у всіх московських аеропортах зупинили прийом та відправку літаків. Згодом вони відновили роботу у штатному режимі.

У той же час жителі Одинцовського району, повідомили про кілька вибухів у небі. У Міноборони РФ повідомили, що сили ППО нібито знищили над територією Істринського району Московської області ще один український безпілотник.

Російська служба BBC цитує слова пропагандистки телеканалу RT Маргарити Симоньян, яка стверджує, що другий збитий уранці безпілотник у Московській області впав поруч із її будинком.

Як відомо, цього року російську Москву неодноразово сколихала “бавовна”.  Львівський портал повідомляв, що під Москвою пролунав потужний вибух на заводі. В ніч на 11 серпня палало у підмосковному Одинцово.

Вночі 1 серпня безпілотники вкотре атакували столицю РФ, один із них влучив у бізнес-центр «Москва-Сіті».

Столицю терористичної Росії безпілотники також атакували 30 травня 2023 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *